Nyheter

Städdag

  • 12 mar 2023

Lördagen den 1 april kl. 09.00 träffas vi i klubbstugan för att tillsammans göra den lite vårfin. Vi behöver städa klubbstugan och omklädningsrummen och även se över milspåret.

Vi hoppas så många som möjligt har tid att komma, det går fort om vi alla hjälps åt. Som tack för hjälpen så bjuder vi på fika !

Skriv gärna till oknjudung@gmail.com så vi vet hur många som kommer. Vi behöver några som tar med redskap till fönsterputsning och gärna en extra dammsugare och skurutrustning. Skriv gärna om du kan ta med dig något av detta.

Välkomna styrelsen!

Utbildning HLR med hjärtstartare (Hjärt- och Lungräddning)

  • 11 mar 2023

Vi har haft en dialog med räddningstjänsten i Vetlanda gällande utbildning i HLR med hjärtstartare, (Hjärt- och lungräddning). Räddningstjänsten erbjuder denna utbildning helt kostnadsfri till oss som förening och vi vill därför undersöka om det finns tillräckligt stort intresse för att anordna utbildningen. Utbildningen kommer ske en vardag under dagtid och beräknas pågå i ca. 3 timmar.

Är du intresserad av att delta på utbildningen så skriv en kommentar i fältet alt. skicka ett mail till jessica.martinsson222@gmail.com senast 31 mars.

Får vi tillräckligt många som intresserade så återkommer vi med datum och tid.

 Styrelsen

OBS! Extra tillfälle att köpa klubbkläder

  • 9 mar 2023

På tisdag den 14 mars klockan 19:30 i klubbstugan kommer det finnas möjlighet att köpa/beställa klubbkläder.