Hoppa till sidans innehåll

"Save the date" för den 16-18 september arrangerar vi Veteran-SM

27 MAJ 2022 18:23
Då behöver så många medlemmar som möjligt hjälpas åt. Har du inte redan fått något uppdrag men kan hjälpa till så kontakta någon av tävlingsledarna Bobo eller Joakim.
  • Skapad: 27 MAJ 2022 18:23

Under och inför de tre tävlingsdagarna kommer det finnas flera uppgifter till exempel parkeringsvakter, kontrollvakter vid sprintkontroller, kioskpersonal, bakning, campingpersonal, skötsel av vätskekontroller, kontrollutsättare, prisutdelare med mera, med mera... Det kommer alltså finnas något för alla att kunna bidra med.

Säg till Joakim Karmetun (070-847 01 55) eller Bobo (070-626 50 49) så snart som möjligt vilka tider du kan dessa datum så kontaktar de dig med frågor om uppdrag. Du kan även maila att du anmäler dig till This is a mailto link 

Här kan du läsa mer om Veteran-SM och tävlingarna dessa datum.

 

Genom att arrangera drar vi in pengar till föreningen, vi bidar samtidigt till att det arrangeras inom sporten och det är kul att ordna detta tillsammans. På så sätt kan vi klara kassan utan att sälja lotter, kläder och annat. Vi slår helt enkelt tre flugor i en smäll. Vi hoppas därför att så många som möjligt anmäler sig till dessa datum. :) 


E-post: Adressen Gömd
Klicka här för att anmäla dig till orienteringstävlingar

 

 

 

Våra lopp VP Citylopp och Njudungslunken är godkända av Svenska Friidrottsförbundet

 

OK Njudung är en av föreningarna i samarbetet

Vetlandamodellen

 

Postadress:
OK Njudung - Orientering
Box 42
57421 Vetlanda

Besöksadress:
Gamla Östanåvägen 8
57442 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info