Hoppa till sidans innehåll

VP Citylopp 2020 ställs in

26 MAJ 2020 22:21
OK Njudung bedömer att det i dagsläget är omöjligt att planera för och på ett ansvarsfullt sätt genomföra årets VP Citylopp.
  • Skapad: 26 MAJ 2020 22:21

OK Njudung har noga följt den senaste tidens utveckling angående spridningen av Covid-19. Regeringens beslut att förbjuda allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 deltagare, kombinerat med Folkhälsomyndighetens allmänna råd och föreskrifter, gör det omöjligt att i dagsläget planera för och på ett ansvarsfullt sätt genomföra årets VP Citylopp.

Datum för nästa års VP Citylopp är klart och loppet arrangeras 20 augusti 2021. Vi ser fram emot att då återigen fylla Vetlandas gator med löpare i alla åldrar.

Fram till och med vecka 35 genomför OK Njudung tillsammans med OK Bävern "Veckans bana". Varje vecka kan nya kartor hämtas på ICA Maxi i Vetlanda och Coop i Ekenässjön. Banorna finns i svårighetsgraderna "Extra lätt", "Lätt", "Medelsvår" och "Svår". Passa på att upptäcka naturen kring Vetlanda i ditt eget tempo. Lämna in ditt stämplade startkort i lådan på ICA Maxi i Vetlanda så är du med i utlottningen av priser.


E-post: Adressen Gömd

VetlandaPostenFUBSvenskakyrkan

VetlKommun

Upplysningar:

Pelle Sundling  0709-197018

This is a mailto link