Hoppa till sidans innehåll

Kan du hjälpa till vid Smålandskavlen?

15 SEP 2019 18:59
Den 26–27 oktober i år arrangerar vi tillsammans med Kexholms SK orienteringsstafetten Smålandskavlen. Det behövs funktionärer inför, under och efter tävlingen. Kontakta Joakim Karmetun om du inte redan har en uppgift. Läs mer hur du kan bidra här.
  • Uppdaterad: 15 SEP 2019 18:59

Tävlingen är i Åseda (Åseda idrottsplats, Stenaparken). Om du inte har möjlighet att vara på plats när tävlingen är den 26-27 oktober så kan du till exempel istället hjälpa till med att baka till servering/frukost eller packa kartor inför tävlingen.

Under tävlingen behövs det funktionärer till parkering, logi, vätskekontroller, prisutdelning, servering, direktanmälan, kartinsamling, nattvakt och bemanning vid frukost.

Anmäl dig och ställ dina frågor till tävlingsledare Joakim Karmetun (OK Njudung), på mobil 070-847 01 55 eller mail This is a mailto link 

 

Lite mer om tävlingen

Tävlingen den 26-27 oktober är egentligen två tävlingar. På lördagen den 26 oktober arrangerar vi först en medeldistansorientering som heter Björkåkramedeln. Själva Smålandskavlen startar sedan på lördagkvällen med några stafettsträckor . Därefter är det uppehåll under natten och på söndagen fortsätter stafetten som sedan avgörs under dagen. Förutom nio stafettklasser under söndagen så finns även individuella öppna klasser. 

 

Skribent: Cecilia Karmetun
Epost: Adressen Gömd
Klicka här för att anmäla dig till orienteringstävlingar
 

 

Våra lopp VP Citylopp och Njudungslunken är godkända av Svenska Friidrottsförbundet

 

OK Njudung är en av föreningarna i samarbetet

Vetlandamodellen

Postadress:
OK Njudung - Orientering
Box 42
57421 Vetlanda

Besöksadress:
Box 42
57421 Vetlanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info